INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Copil de 12 ani, acroșat de un camion în Muntenii de Jos

accident Muntenii de Jos

Astăzi, în jurul orei 19:30, șoferul unui camion care se deplasa pe ruta Vaslui-Crasna a lovit un copil în vârstă de 12 ani în sat. Muntenii de Jos, Comuna Muntenii de Jos.

Șoferul camionului s-ar fi deplasat cu o viteză de 85 km/h pe o secțiune de drum în care limita de viteză este de 50 km/h, arată primele cercetări de la fața locului. Băiatul a alergat în stradă după mingea cu care se juca în fața proprietății părinților, moment în care a fost acroșat de camion.

În urma accidentului rutier, minorul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Vaslui, acolo unde medicii i-au oferit primele îngrijiri medicale. În momentul de față victima în vârstă de 12 ani este internat de urgență într-un spital din Iași unde urmează să fie operat.

Cazul a fost preluat de specialistul în accidente rutiere Lucian Chirica. Contactat de INFOVaslui.ro, dl. Chirica a declara: „În acest moment așteptăm ancheta Poliției cu privire la dinamica accidentului. Familia copilului va beneficia de tot sprijinul meu, dar și al unei firme de avocatură care-i vor reprezenta. Promitem că se va face dreptate. Este inadmisibil să se întâmple un astfel de accident în plină zi și în condiții optime de trafic de către un șofer profesionist. Dacă șoferul ar fi fost atent cu siguranță nu am fi fost martorii unui astfel de eveniment regretabil„.

2 thoughts on “Copil de 12 ani, acroșat de un camion în Muntenii de Jos

  1. Profesionist omul. Niste rude de ale mele din zona Barlad au incasat un car de banaret cu ajutorul acestui Chirica si foarte rapid gen 5-6 luni. Stiu alt caz din zona Husi ce a fost preluat de la Bucuresti de o firma si nici dupa 4 ani nu luasera nimic si apoi a intrat firma de asigurari in faliment si au ramas si datori pe la niste avocati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *