INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

CSM Vaslui încheie sezonul cu un remiză spectaculoasă împotriva Stelei

CSM Vaslui încheie sezonul cu un remiză spectaculoasă împotriva Stelei

Ultimul meci al sezonului pentru CSM Vaslui s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 31-31, într-o confruntare palpitantă cu CSA Steaua București. Duelul, desfășurat la Sala Polivalentă din Vaslui, a fost un exemplu de determinare și spirit de luptă, trupa lui Ovidiu Mihăilă revenind spectaculos de la un deficit de șase goluri.

În cadrul barajului de promovare/menținere în Liga Zimbrilor, handbaliștii de la CSM Vaslui au demonstrat o reziliență remarcabilă. În ciuda unei diferențe inițiale care părea să decidă soarta meciului, echipa a arătat că nu se dă bătută ușor. „Conduși chiar și cu 6 goluri într-un moment al partidei, băieții noștri nu s-au dat bătuți și au izbutit să recupereze diferența de pe tabelă”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului.

Această remiză încheie un sezon 2023/24 plin de peripeții pentru CSM Vaslui, un sezon din care, conform declarațiilor echipei, au multe de învățat. Antrenorul Ovidiu Mihăilă a fost o figură cheie în strategia echipei, reușind să motiveze și să conducă echipa spre performanțe notabile.

La finalul meciului, au fost exprimate mulțumiri și felicitări intense atât pentru jucători, cât și pentru staff-ul tehnic, care au contribuit la acest parcurs al echipei. Fanii au fost, de asemenea, un suport crucial pe tot parcursul sezonului, oferind energia necesară pentru astfel de reveniri spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *