INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Frații Negrescu, din nou pe podium! Succes impresionant la ADCC România Național 2024

Frații Negrescu, din nou pe podium! Succes impresionant la ADCC România Național 2024

Pe 1 iunie 2024, sala de sport George Moroianu din Săcele, județul Brașov, a fost gazda unei competiții de amploare națională, ADCC Romania National 2024. Evenimentul a atras aproximativ 500 de sportivi reprezentând 42 de cluburi din întreaga țară, consolidând astfel statutul acestei competiții ca unul dintre principalele evenimente de grappling din România.

Printre participanți, doi tineri sportivi de la Bârlad s-au distins prin performanțe remarcabile. Frații Darius și Sasha Vladimir Negrescu au cucerit podiumul în categoriile lor de vârstă și greutate. Darius Negrescu a obținut locul întâi la categoria Boys 13-14 years, Intermediate, -45 kg, în timp ce fratele său, Sasha Vladimir, a triumfat în categoria -50 kg.

Acești tineri, ambii elevi ai Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, demonstrează cât de importantă este dedicația și antrenamentul riguros. Antrenamentul lor se desfășoară sub îndrumarea lui Luis Turcu de la clubul sportiv VIP Guard Tecuci și la clubul BPT Bârlad, ceea ce evidențiază colaborarea eficientă între diferite centre de pregătire sportivă.

Performanța lor nu numai că aduce recunoaștere personală, dar și pune în lumină calitatea instruirii și a suportului oferit de cluburile lor. Această victorie subliniază importanța investițiilor în programele de formare sportivă și sprijinul constant acordat tinerilor talentați.

Competiția ADCC, recunoscută pentru standardele sale înalte și competiția strânsă, oferă o platformă excelentă pentru tinerii sportivi de a-și testa și perfecționa abilitățile în grappling, o disciplină care câștigă rapid popularitate în rândul tinerilor din România.

Prin victoria lor, frații Negrescu nu doar că și-au asigurat trofee și medalii, ci și-au consolidat poziția ca exemple de urmat pentru alți tineri sportivi din țară, demonstrând că pasiunea și perseverența sunt cheile succesului în orice sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *