INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cugetări de pe FaceBook: Scrisoare către Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

cugetari facebook

Dragă domnule Mark Zuckerberg,

Tare m-am mai bucurat de aplicațiile pe care Facebook-ul le-a inventat ca să ne distrăm noi, oamenii mari, care am dat în mintea copiilor mici! Și nici nu m-a deranjat prea tare că la aia cu „Află cu ce vedetă te asemeni” la primele încercări mi-a ieșit: prima dată, că mă asemăn cu Guță; a două oară, cu Salam; a treia oară, cu Hagi și a patra oară, cu Connect-R! Am postat încercarea cu Connect-R, că e singurul care arată mai acătării dintre toți, chiar dacă la culoare nu prea ne potrivim! 

Faptul că Guță și Salam sunt considerați vedete de către Facebook arată standardul înalt al sistemului de valori promovat de Dumneavoastră! Aș prefera, totuși, dacă se poate, ca la viitoarele aplicații să iasă că joc fotbal, precum Guță sau Salam, că am vocea lui Hagi și șutul lui Connect-R.

În rest, mă bucur că adăugați în cont, anual, câteva sute de milioane de dolari și-i transmit calde salutări mamei Dumneavoastră, așa cum obișnuiesc oamenii de pe la noi, care te trimit la mămica, indiferent dacă tu ai chef sau nu s-o vizitezi!

Să auzim de bine și la cât mai multe aplicații!

Atenție! AVERTIZEZ ECHIPA FACEBOOK că poate să-mi folosească toate postările, inclusiv fotografiile, care oricum au devenit publice de când le-am postat pe pagină, ca să-mi facă reclamă gratuit, că ei sunt profesioniști și se pricep! Iar dacă reuseșc să facă vreun ban cu fotografiile mele, făcute cu telefonul, înseamnă că se pricep la marketing!

Așa că, vă rog, treceți la treabă și nu de mâine, ci de azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *