INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Darius Negrescu, tânăra speranță a Jiu-Jitsu-lui Brazilian din Bârlad, continuă seria rezultatelor excelente la Tomis BJJ Open GI & NO GI

Darius Negrescu, tânărul as al Jiu-Jitsu-ului din Bârlad, rezultate incredibile la Tomis BJJ Open GI & NO GI

Pe data de 24 Iunie 2023, Sala Sporturilor din Constanța a găzduit a 8-a ediție a competiției Tomis BJJ Open GI & NO GI, cea mai mare competiție de Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) a verii. Competiția a adunat aproximativ 500 de sportivi de la 32 de cluburi din 12 țări, făcând-o una dintre cele mai mari și mai puternice competiții de profil organizate în România în acest an.

Între concurenții valoroși care au participat, Darius Negrescu, un bârlădean de 13 ani, s-a făcut remarcat prin performanța sa extraordinară. Negrescu, care este elev la Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, a concurat în două categorii și a obținut rezultate impresionante.

În categoria BOYS GI / YELLOW / BĂIEȚI 12-13 ANI / -45 KG, Negrescu a ocupat poziția fruntașă, reușind să se claseze pe primul loc. În cea de-a doua categorie, BOYS GI / YELLOW / BĂIEȚI 12-13 ANI / -41 KG, el a ocupat locul al doilea, adăugând astfel încă o realizare majoră palmaresului său.

Darius Negrescu se antrenează la clubul sportiv VIP Guard Tecuci sub îndrumarea antrenorului Luis Turcu, precum și la clubul BPT Bârlad, unde este antrenat de Marius Cordaș. Pregătirea fizică este realizată la sala de fitness AbsolutFit din Bârlad.

Cu aceste rezultate impresionante, Negrescu își îndreaptă acum atenția către viitoarele provocări. Tânărul se pregătește pentru Cupa României de Jiu-Jitsu, organizată de Federația Română de Arte Marțiale, care va avea loc la Tecuci în perioada 2-3 Septembrie 2023.

Ediția a 8-a a competiției Tomis BJJ Open GI & NO GI, desfășurată pe data de 24 iunie 2023, la Sala Sporturilor din Constanța, a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai puternice și impresionante competiții de Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) ale verii. Cu aproximativ 500 de sportivi înscriși, provenind din 32 de cluburi din 12 țări diferite, această competiție a reușit să strângă la un loc un număr mare de sportivi valoroși, creând o atmosferă de înaltă competiție și determinare. Participarea unor astfel de sportivi talentați și dornici de a-și demonstra abilitățile, alături de nivelul înalt de pregătire și experiență a acestora, au transformat Tomis BJJ Open într-un eveniment remarcabil, impunându-l ca una dintre cele mai importante și respectate competiții de profil organizate în România în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *