INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Despăgubiri după 8 ani de la un accident rutier cu victime

accident rutier cu victime

În 2016, un tragic accident rutier a avut loc în județul Vaslui, când un autoturism care se deplasa cu viteză neadaptată la condițiile de trafic a lovit mortal un pieton care mergea regulamentar pe marginea drumului. În urma evenimentului nefericit, familia îndoliată a fost abordată de o firmă de avocatură din capitală, cu promisiunea unui proces rapid și dreptate pentru pierderea suferită.

După aproape opt ani de așteptări și dezamăgiri, cu riscul de a se confrunta cu prescripția cazului, familia a optat pentru o schimbare radicală, angajând o echipă de avocați locali din Vaslui. Această mutare s-a dovedit a fi decisivă, căci într-un timp surprinzător de scurt, mai puțin de jumătate de an (4 luni), nu numai că vinovatul a fost condamnat, dar familia a primit și compensațiile financiare promise.

Dorim să facem un apel către toți cei care au suferit pierderea unei persoane dragi în urma unui accident de circulație, subliniind că procesul de obținere a compensațiilor nu ar trebui să se prelungească inutil. În mod ideal, negocierile directe cu companiile de asigurare ar trebui să dureze între 4 și 6 luni, în timp ce demersurile legale prin instanțe pot ajunge până la 3-4 ani. Este regretabil că există firme de avocatură care, prin tactici dilatorii, vizează creșterea artificială a costurilor juridice, impunând adesea clauze excesive și nejustificate în contractele cu clienții lor. Aceste practici pot duce la sume exorbitante cerute sub forma compensațiilor. În contrast, echipa noastră se angajează să mențină o politică de transparență și onestitate, garantând că nu vor exista costuri ascunse sau suplimentare. Onorariile noastre sunt stabilite de comun acord cu familiile și se situează sub nivelul mediu practicat pe piață, asigurând astfel accesibilitate și echitate pentru clienții noștri.” – ne-a declarat reprezentantul echipei de avocați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *