INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Dumitru Boroș și reprezentantul firmelor de construcții care vor executa lucrările la Centrul de zi pentru persoane vârstnice au semnat contractul!

Primarul Dumitru Boroș și reprezentantul firmelor de construcții care vor executa lucrările la Centrul de zi pentru persoane vârstnice au semnat contractul

Joi, 27 octombrie, primarul Dumitru Boroș și reprezentantul firmelor de construcții care vor executa lucrările la Centrul de zi pentru persoane vârstnice au semnat contractul!

Investiția va fi realizată de asocierea formată din firmele Amenajări Ivcons SRL și ACS New Antreprenor Construct SRL, desemnată câștigătoare a licitației publicată pe SICAP, platforma națională de achiziții publice.

Conform contractului, constructorul va trebui să finalizeze obiectivul în termen de 10 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, preconizată pentru săptămâna viitoare.

Valoarea cu care asocierea s-a angajat să realizeze investiția este de 2.097.841 lei (fără TVA).

Viitorul centru de zi va fi amenajat pe strada Nicolae Tonitza (zona Stadion), pe locul unei foste centrale termice.

Va avea o suprafață de 343 mp și va putea fi utilizat zilnic de un număr de 80 de persoane, la dispoziția cărora va exista un personal format din 10 angajați.

”Este primul proiect destinat persoanelor vârstnice realizat vreodată la Bârlad. Sunt foarte mulți oameni care, deși au ieșit la pensie, își doresc o viață activă, să participe la jocuri de societate, să facă sport, să danseze să ia parte la activități de creație, culturale sau de divertisment. Într-un cuvânt, să se bucure de socializare și să nu se simtă inutili și marginalizați. Centrul de zi va funcționa tocmai pentru a pune la dispoziție aceste oportunități”, a transmis primarul Dumitru Boroș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *