INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Excelența din învățământul vasluian evidențiată printr-o Gală

Excelența din învățământul vasluian evidențiată printr-o Gală

Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, a onorat invitația Primăriei municipiului Vaslui, participând la Gala Excelenței în Educație.

220 de elevi și 110 profesori din municipiul Vaslui au fost evidențiați de organizatori, care au fost premiați și aplaudați de cei prezenți în sala Casei de Cultură „Constantin Tănase”.

Pe scenă au urcat elevii cu premii la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare, precum și elevii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională.

„An de an, școala vasluiană face performanță. Dovadă sunt rezultatele remarcabile obținute de elevii noștri la olimpiadele și concursurile naționale. Fără dascăli, familie și comunitate, cu siguranță școala nu ar avea rezultate deosebite. La Vaslui se observă buna colaborare între dascăli, părinți și autorități. Fără ore în șir de muncă, atât acasă, cât și la școală, fără sacrificii personale nu poți obține asemenea rezultate. Felicitări, tuturor!”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Seara a fost presărată cu momente artistice oferite de Corala Fantasia, Fanfara Rotaria, elevi de la cercurile de dans, gimnastică, muzică ușoară și chitară de la Palatul Copiilor Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *