INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Mesajul primarului municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Dumitru Boros

„Onorabile cadre didactice, dragi elevi, stimați părinți!

Pentru că educația de acasă și cea de la școală sunt temelia oricărui stat puternic, iar una fără cealaltă nu pot exista, mă adresez, astăzi, tuturor celor din sistemul de învățământ local. Toți suntem, indiferent de profesie sau loc de muncă, rezultatul educației din familie și din școală. Iar educația este cea care ne formează ca popor și mai ales ca indivizi responsabili, preocupați de viitor.

De Ziua Mondială a Educației vreau, în primul rând să le doresc mult succes și spor la învățătură tuturor preșcolarilor, școlarilor și liceenilor. Ei, alături de dascălii lor, sunt garanția viitorului nostru!

Educatorilor, învățătorilor, profesorilor, pedagogilor și celorlalți care activează în sistem le transmit să aibă parte de multă putere de muncă și răbdare.

Pe toți părinții elevilor noștri îi îndemn, cu tot respectul cuvenit, să dea dovadă, în continuare, de implicare și colaborare cu școală, întrucât pregătirea exemplară a corpului didactic, dublată de experiență și luciditate, sunt cele care îi așează pe drumul succesului pe copiii noștri!

La mulți ani, tuturor!

Cu deosebit respect,

Primarul municipiului Bârlad,

av. Dumitru Boroș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *