INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Femeie de 45 ani, mamă a 3 copii, călcată de un TIR care transporta păsări

Femeie de 45 ani, mamă a 3 copii, călcată de un TIR care transporta păsări

În această dimineață, o femeie de 45 de ani și-a pierdut viața sub roțile unui TIR în fața unei ferme de păsări din localitatea Bălteni.

Se pare că femeia ieșise din tura de noapte de la fermă și, având gluga pe cap pentru a se feri de ploaie, nu a observat manevrele de mers înapoi ale TIR-ului. Medicii ambulanței care s-au deplasat la fața locului nu au putut face nimic pentru femeia care era mamă a 3 fete.

Accidentul este acum sub atenția polițiștilor care fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de decesul femeii.

Este al doilea incident major din acest an al unui TIR al aceleași ferme de păsări

Pe 20 Iunie 2022, un autotren care era încărcat cu 5 tone de viscere de păsări s-a răsturnat pe un drum județean. Șoferul TIR-ului era în stare avansată de ebrietate și era atent la telefon.

”La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un autovehicul de mare tonaj răsturnat pe carosabil. Din autovehicul se scurgeau lichide combustibile. De asemenea, încărcătura autovehiculului, peste cinci tone de viscere, era împrăștiată pe carosabil și în afara acestuia, pe o lungime de aproximativ 50 de metri, circulația fiind blocată pe ambele sensuri de mers”, a precizat atunci Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *