INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Florin Cîţu, despre premierul Ciucă: Nicu este un coleg, un liberal şi un premier care îşi face treaba foarte bine

Ciuca - Citu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că premierul Nicolae Ciucă, la care se referă folosind apelativul „Nicu”, „îşi face treaba foarte bine” şi spune că are cu acesta „o relaţie strânsă”.

Întrebat marţi seară, la TVR, ce relaţie are cu primul ministru, liderul PNL Florin Cîţu a afirmat că discută cu el şi că acesta „îşi face treaba foarte bine”. 

„Este o relaţie foarte bună, Nicu este un coleg, un liberal şi un premier care îşi face treaba foarte bine”, a declarat fostul premier Florin Cîţu despre succesorul său, Nicolae Ciucă.  

Întrebat dacă actualul premier se sfătuieşte cu el cu privire la Guvern, Cîţu a susţinut că „nu este o astfel de relaţie şi nici nu ar fi nevoie, pentru că instituţia guvernamentală are grijă de tine şi te ajută să preiei frâiele”. 

„Nu vreau să influenţez nici modul de a lua decizii, avem stiluri diferite, dar este premierul Partidului Naţional Liberal, este un om cu care am lucrat în două guverne şi am lucrat bine cu el. Avem o relaţie strânsă, dar vreau să-şi pună propria amprentă pe această guvernare. (…) Să ia decizii cu care el să fie confortabil pentru că nu este uşor să ai un guvern în care ai două partide cu doctrine diferite”, a explicat Cîţu.

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *