INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Formația Azur a concertat la Ziua satului Mărășeni

Formația Azur a concertat la Ziua satului Mărășeni

A devenit o tradiţie ca de Sf. Dumitru autorităţile din comuna Ştefan cel Mare să organizeze un spectacol în satul Mărăşeni.

Şi în acest an, localnicii au petrecut ore bune pe ritmurile cunoscuţilor solişti Silvia Ene, Igor Cuciuc şi, mai ales, trupa Azur, alături de solistul Nelu Vlad.

Sărbătoarea a fost întreţinută și de cunoscuta fanfară de la Valea Mare.

În deschidere, primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru, a venit și cu o veste bună pentru locuitorii satului Mărășeni, anunțându-i că la jumătatea lunii noiembrie vor beneficia de gaze naturale.

„Vin cu o veste bună. Am semnat contractul cu operatorul de gaze naturale, care ne-a anunțat că pe 15 noiembrie ne vom putea încălzi locuințele cu ajutorul gazelor naturale. Putem spune că Mărășeni a devenit un fel de oraș. Avem rețea de apă, canalizare, străzi asfaltate și gaze naturale, beneficii ce au schimbat cu mult calitatea vieții în localitate”, a anunțat primarul Mihai Moraru.

La sărbătoare au mai fost prezenți președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan.

Cei doi au transmis localnicilor să aibă încredere în continuare în echipa de la primărie, care vor face tot ce depinde de ei pentru ca întreaga comună Ștefan cel Mare să fie cu adevărat europeană.

„Mulțumesc autorităților locale pentru invitație și mă bucur că sunteți în număr așa mare la această sărbătoare. Meritați un moment în care să vă încărcați pozitiv și să uitați de grijile cotidiene. Le urez sănătate, în primul rând, celor care poartă numele Sf. Dimitrie din Tesalonic. Vă doresc mulți ani, de ziua satului, iar cele mai bune lucruri să vi se întâmple în toamna aceasta și în anul care vine”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *