INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Frații Negrescu din Bârlad, din nou campioni naționali! Locul I pentru Darius și Sasha la evenimentul organizat de Federația Română de Kempo!

Darius Negrescu și Sasha Negrescu au devenit campioni naționali în urma evenimentului sportiv organizat de Federația Română de Kempo

Darius Negrescu și Sasha Negrescu continuă seria rezultatelor incredibile din ultimul an devenind campioni naționali în urma evenimentului sportiv organizat de Federația Română de Kempo. Campionatul Național de Submission organizat în data de 25 Martie 2023 a adunat în sala Apollo din București cei mai buni sportivi, copii, juniori și seniori, care s-au luptat sub atenta supraveghere a președintelui Amato Zaharia.

Bârlădenii Darius și Sasha Negrescu au reușit să obțină rezultate incredibile și de această dată, ambii devenind campioni naționali la categoriile de vârstă și greutate la care au participat.

Frații Negrescu, locul I la Campionatul Național de Submission

Darius Negrescu a reușit să-și impresioneze adversarii și antrenorii acestora prin tehnica, rapiditatea și puterea de care a dat dovadă. Astfel, bârlădeanul a obținut locul I la categoria de vârstă 12-14 ani – 40 de kilograme.

Fratele mai mic, Sasha Negrescu a luptat până în ultimul moment și a reușit să repete performanța fratelui mai mare și a obținut locul I la categoria de vârstă 10-12 ani – 45 de kilograme.

Ambii frați sunt elevi ai Școlii Gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad și se antrenează constant la clubul sportiv VIP Guard Tecuci (antrenor Luis Turcu) și clubul BPT Bârlad (antrenor Marius Cordaș).

Performanțele demne de lăudat a celor doi bârlădeni în 2023

Federația Română de Arte Marțiale – FRAM (17.02.2023) – Campionatul Național de Ju – Jitsu (JJIF) ed. 2023, România – Giurgiu

  • DARIUS NEGRESCU – locul I (campion national) – 42 kg, Ne-Waza U14
  • SASHA NEGRESCU – locul II – 46 kg, Ne-Waza U14

Federația Română de Arte Marțiale – FRAM (25.02.2023) – Campionatului Național de Brazilian Jiu Jitsu cu GI pentru copii și juniori – Brăila

  • Darius Negrescu în vârstă de 12 ani a obținut locul I și tricoul de campion național la categoria BOYS GI/YELLOW/ORANGE/GREEN/BAIETI 12-13 ANI / -41 KG
  • Sasha Negrescu in vârsta de 11 ani a obținut locul III la categoria BOYS GI/YELLOW/ORANGE/GREEN/BAIETI 12-13 ANI / -45 KG

Cupa „Danubius” Brazilian Jiu Jitsu GI/No-GI – Brăila (26.02.2023)

  • Darius Negrescu 12 ani – locul I categoria BOYS GI / YELLOW / BAIETI 12-13 ANI / -41 KG
  • Sasha Negrescu 11 ani – locul II categoria BOYS GI / YELLOW / BAIETI 12-13 ANI / -45 KG

Federația Română de Kempo (25.03.2023) – Campionatul Naţional de Submission (copii, juniori, seniori) – București

  • Darius Negrescu – locul I (campion național) categoria 12-14 ani – 40 kg
  • Sasha Negrescu – locul I (campion național) categoria 10-12 ani – 45 kg

Campionatul Național de Submission, evenimentul organizat de Federația Română de Kempo a adunat un număr de aproximativ 500 de sportivi participanți de la 36 de cluburi sportive din țară.

Susține-i pe Darius și Sasha Negrescu, frații medaliați în nenumărate rânduri care fac Bârladul un oraș important pe scena sportului național!

Frații Negrescu reușesc să se claseze constant pe podium, fiind medaliați la toate competițiile la care participă. Astfel, prin reușitele lor, reușesc să facă din Bârlad un oraș important pe scena sportului național de profil. Aceste reușite sunt demne de sprijinul nostru!

Îi încurajăm pe bârlădenii care iubesc sportul, care conduc o societate comercială și sunt dispuși să-i susțină pe Darius și Sasha prin sprijin financiar să ne scrie cu încredere la contact@infovaslui.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *