INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Implanturile dentare, deopotriva durabile si rentabile: pacientii sunt 100% multumiti!

Medicina stomatologica a inregistrat progrese majore in primele decenii ale secolului XXI, iar tehnologia din ce in ce mai performanta completeaza in mod ideal buna pregatire si experienta specialistilor in domeniu.

Prin urmare pacientii au parte de solutii personalizate, care indeparteaza riscurile pentru starea de sanatate, asigura beneficii de natura estetica si, in plus, se remarca prin rentabilitate si durabilitate. Tratamentul cu implanturi dentare, disponibil si la Dental Premier, reprezinta exemplul perfect de procedura care indeplineste toate aceste exigente.

Problemele de sanatate indepartate datorita inserarii unor implanturi dentare

Daca in cavitatea bucala ramane timp indelungat un spatiu gol, riscurile pentru starea de sanatate sunt majore. De exemplu, dintii invecinati cu cel pierdut capata tendinta de a se deplasa insesizabil, ceea ce in timp le slabeste considerabil rezistenta. In paralel, oasele maxilar si mandibular se taseaza, din cauza ca nu sunt supuse unui efort normal in timpul mestecarii alimentelor.

Pe langa cele doua fenomene amintite, creste si riscul de aparitie a cariilor dentare si a bolii parodontale, iar digestia este, la randul sau, afectata de modul incorect in care se realizeaza primele sale etape: muscarea si mestecarea alimentelor. Asta antreneaza o presiune nedorita pe organele interne si poate sa le afecteze functionarea.

Odata cu disparitia spatiului gol ca urmare a inserarii unor implanturi dentare, toate aceste probleme si riscuri sunt eliminate. Oasele maxilar si mandibular, dintii invecinati si organele interne castiga in egala masura de pe urma alegerii celui mai bun tratament existent pe piata.

Beneficiile estetice ale tratamentului cu implanturi dentare

Implantul este un surub de mici dimensiuni, realizat din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman. El inlocuieste cu succes radacina dintelui pierdut si sustine fara probleme o lucrare fixa definitiva, care se comporta si arata la fel ca dintii naturali.

Odata ce au beneficiat de tratament, pacientii pot, prin urmare, sa zambeasca din nou larg, cu deplina incredere in sine. Ei vorbesc in public fara probleme si se comporta firesc, deoarece dispare teama de a lasa o impresie dezagreabila.

Chiar si dictia este imbunatatita, ca urmare a faptului ca la formarea anumitor sunete participa si dintii, pe langa buze si limba. Prin urmare, este recapatata si claritatea vorbirii.

Un alt beneficiu despre care vorbesc toti pacientii consta in posibilitatea de a se bucura din nou de mancarurile preferate, oricare ar fi acestea. Pot sa mearga fara probleme in vizita ori la un restaurant si sa comande tot ceea ce le place, indiferent de temperatura sau de consistenta preparatelor.

Durabilitatea tratamentului cu implanturi dentare

Odata inserate suruburile, acestea rezista cu succes timp de mai multe decenii, uneori chiar pe durata intregii vieti. In prezent, numerosi pacienti folosesc fara probleme implanturi dentare inserate la sfarsitul anilor ’90 sau inceputul anilor 2000, iar intre timp tehnologia a facut progrese chiar mai insemnate.

Odata ce inserarea a avut loc, este suficient sa respecti normele obisnuite de igiena dentara. De asemenea, este recomandat sa faci doua vizite pe an la clinica medicala, pentru controale de rutina.

Ofera-ti cel mai bun tratament existent pe piata! Este in acelasi timp durabil si rentabil, astfel incat vei fi 100% multumit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *