INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Guvernul României sprijină producătorii autohtoni. Dacia, brand-ul oficial al Executivului

Guvernul României sprijină producătorii autohtoni. Dacia, brand-ul oficial al Executivului

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a făcut parte din delegația guvernamentală condusă miercuri de premierul Marcel Ciolacu la Uzina Dacia din Mioveni.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că maşina sa, ca prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster, pentru că, aşa cum în Franţa maşina guvernului şi a autorităţilor este Renault, în România maşina autorităţilor şi a premierului trebuie să fie Duster:

„Din acest moment, Guvernul României și premierul vor folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Cred că așa e corect în orice stat democratic și în orice economie.“.

”La Mioveni premierul Marcel Ciolacu a transmis clar că Guvernul României susține producătorii autohtoni și protejează locurile de muncă. Peste 150.000 de lucrători ai Dacia și din industria pe orizontală aduc performanță în industria auto. Marca Dacia este un exemplu de succes, în 2023 fiind pe locul 2 în Europa din punct de vedere al înmatriculărilor de autovehicule, deținând cote de piață semnificative chiar și în țări cu tradiție în domeniul auto unde sunt producători de renume.”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *