INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Performanță remarcabilă pentru frații Negrescu la Campionatul Național de Ju-Jitsu

Performanță remarcabilă pentru frații Negrescu la Campionatul Național de Ju-Jitsu

În perioada 9-11 februarie 2024, Sala Polivalentă Pitești Arena a găzduit Campionatul Național de Ju-Jitsu (JJIF) ediția 2024, organizat sub egida Ministerului Sportului și în cadrul Federației Române de Arte Marțiale. Evenimentul a reunit cei mai buni sportivi din toate categoriile de vârstă, care s-au întrecut în secțiunile Duo, Show, Fighting și Ne-Waza.

În lumina reflectoarelor s-au aflat doi tineri sportivi din Bârlad, Darius și Sasha Negrescu, care au obținut performanțe remarcabile la secțiunea Ne-Waza. Darius Negrescu, în vârstă de 13 ani, a câștigat titlul de campion național la categoria U16, 44 kg, în timp ce Sasha Negrescu, la doar 12 ani, a obținut aceeași distincție la categoria U14, 44 kg. Aceste rezultate impresionante subliniază talentul și dedicarea celor doi frați în arta marțială a ju-jitsu-ului.

Merită menționat că Darius Negrescu s-a calificat și pentru Campionatul European de Jiu Jitsu 2024, ce va avea loc în România, la Pitești, în luna Aprilie, marcând un pas important în cariera sa sportivă. De asemenea, sportivul este pentru al doilea an consecutiv campion național în cadrul FRAM (Federația Română de Arte Marțiale).

Elevi ai Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, cei doi frați se antrenează sub îndrumarea antrenorului profesor Luis Turcu la Fight Club Academy Tecuci și la secția de Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) activă în cadrul sălii de fitness AbsolutFit Bârlad. Această pregătire riguroasă le-a permis să se distingă într-un cadru competitiv de înalt nivel, în care au participat 509 sportivi de la 30 de cluburi.

Sasha Negrescu

Privind spre viitor, Darius și Sasha Negrescu se pregătesc intens pentru următoarele provocări din luna martie și aprilie, inclusiv Campionatul Național Submission 2024 în cadrul Federației Române de Kempo și Campionatul European de JuJitsu pentru categoriile U16, U18, U21, tot în cadrul Federației Române de Arte Marțiale. Aceste competiții reprezintă oportunități valoroase pentru cei doi frați de a-și continua ascensiunea în lumea artelor marțiale și de a-și consolida reputația pe plan național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *