INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Hemera Vaslui: Bucură-te de specialități grecești comandate la locul de muncă sau acasă!

Hemera Vaslui

Hemera, brandul de care bârlădenii se bucură de câțiva ani este acum și în Vaslui! Preparatele gustoase, sosurile deosebite și diversitatea meniului sunt doar câteva puncte forte ale acestui brand care impresionează tot mai mulți pofticioși din județul nostru.

Vasluienii pot comanda specialități grecești, specialități europene, meniuri pentru familie și prieteni, pizza, specialități de post, sea food menu gătite cu multă pricepere la locul de muncă sau acasă. În meniul brandului se pot regăsi și oferte special concepute pentru familii și grupurile de prieteni. Mâncarea ajunge la dumnevoastră în cel mai scurt timp, caldă și pregătită pentru a fi degustată.

Specialități grecești oferite de Hemera Vaslui

Burgyros, gyros, salată, kyos, souvlaki, adana fac parte din meniul Hemera care și-a deschis prima franciză în orașul nostru. Gusturile sunt inconfundabile, iar prețurile sunt corecte și cu mult sub media preparatelor similare din oraș.

Pe lângă specialitățile grecești, Hemera vă propune și o listă lungă de produse europene. Aripioare picante, crispy, pui dulce, mozzarella sticks și puiul rumenit sunt printre preferatele vasluienilor care au încercat deja produsele oferite de noul brand.

Pentru doar 60 de ei, grupurile de prieteni sau familiile numeroase pot comanda un Crispy Joy (1150 gr.) care cuprinde 10 aripioare picante, 10 crispy de pui, cartofi cranch, sos de usturoi și o băutură Pepsi de 1,25l. După cum puteți observa în meniul Hemera, acesta nu este singurul meniu de dimensiuni considerabile pe care vasluienii îl pot comanda pentru întâlnirile cu prietenii sau adunările cu familia.

Produsele Hemera pot fi servite și la Terasa Bliss

Toate aceste produse delicioase pot fi servite zilnic și la Terasa Bliss din centrul Vasluiului.

Vă recomandăm să încercați din aceste specialități care sunt oferite proaspete, calde și la un preț corect alături de cei dragi!

Pentru comenzi și alte informații, apelați la numărul de telefon 0761.590.291!

Meniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *