INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Luptătorii se unesc pentru caritate: Gala K1 Vaslui în sprijinul unei cauze umanitare

Gala K1 Vaslui în sprijinul unei cauze umanitare

Orașul Vaslui se pregătește să găzduiască un eveniment caritabil de excepție, unde sportul întâlnește generozitatea. Gala caritabilă K1 „Ultimul Meci Gold Division”, organizată de Tornado Vaslui și Vikings Gym Pașcani, își deschide porțile la Sala Sporturilor pe 16 decembrie, de la ora 19:00, într-o demonstrație impresionantă de solidaritate.

Acest eveniment nu este doar o competiție sportivă, ci și o strădanie nobilă de a schimba viața unei fetițe de 3 ani și a mamei sale, care se luptă cu o boală gravă. Participanții vor avea oportunitatea de a vedea în acțiune luptători de renume precum campionul mondial Colloseum Tournament Alexandru Amaritei, Alin Nechita, Denis Crețu și sportivii vasluieni Andrei Șerban, Costel Manea, Andrei Gherase, și Hurjui Răzvan.

Meciul principal al galei va fi între moldoveanul Denis Crețu și vasluianul Andrei Sirghi, disputându-se pentru centura GOLD DIVISION, într-un format de cinci reprize a câte trei minute fiecare.

Toate încasările din bilete și sponsorizări vor fi donate pentru a ajuta mama în vârstă de 23 de ani, diagnosticată cu o boală terminală, care își crește singură fetița. Acest gest de generozitate subliniază cum comunitatea sportivă și cea locală pot lucra împreună pentru a face o diferență semnificativă în viețile celor afectați.

Biletele pot fi achiziționate direct de la Sala Sporturilor sau prin contactarea organizatorilor la numerele de telefon afișate. Această gală promite nu doar momente captivante de sport, ci și o lecție de umanitate și solidaritate.

Contact pentru bilete și informații:

  • Răzvan: 0737.301.723
  • Petronel: 0741.549.736
  • Radu: 0743.775.222

Vă așteptăm să fiți parte din acest eveniment memorabil și să susțineți o cauză care merită tot sprijinul nostru. Veniți să celebrăm împreună puterea sportului și generozitatea inimii umane!

Gala caritabilă K1 "Ultimul Meci Gold Division", organizată de Tornado Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *