INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Vlăduț Mocanu a prezentat trofeul Cupei Mondiale la CJ Vaslui

Vlăduț Mocanu a prezentat trofeul Cupei Mondiale la CJ Vaslui

România este noua campioană mondială la minifotbal, titlu câștigat în premieră. Printre tricolori se regăsește și vasluianul Vlăduț Mocanu, originar din Alexandru Vlahuță.

Tânărul fotbalist, căpitan al echipei Rapid Brodoc, a ținut să prezinte trofeul Cupei Mondiale și vasluienilor, Un popas a fost făcut la Consiliul Județean Vaslui, unde a fost felicitat de vicepreședintele Ciprian-Ionuț Trifan.

Acesta a fost însoțit de Dan Ștefan Cojocaru, vicepreședintele Federației Române de Minifotbal și managerul echipei naționale, Bogdan Gheorghiță, președintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui, și Ciprian Păun, președintele Asociației Județene de Minifotbal Vaslui.

„Vă felicit pentru performanța incredibilă obținută. Sportul reprezintă un adevărat ambasador pentru județul Vaslui și România, aducându-ne o mare bucurie tuturor. Sper ca această reușită să aibă continuitate și să ne bucurăm de cât mai multe momente la fel de frumoase. Prin această performanță, o lume întreagă vorbește frumos despre România și Vaslui. Felicitări”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Trofeul urmează să parcurgă un circuit prin întreaga ţară, fiindu-le prezentat iubitorilor minifotbalului, dar şi jucătorilor, în cadrul partidelor din Liga I, pentru a-i motiva să fie cât mai buni în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *