INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Încheiem azi un an dificil, în care ne-am asumat răspunderea guvernării într-un moment greu pentru România, aşa cum PSD a mai făcut în trecut / Vom fi oneşti cu românii şi în 2022

Ciolacu PSD

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, vineri, în mesajul de Anul Nou, că se încheie un an dificil, în care şi-au asumat răspunderea guvernării într-un moment greu pentru România, aşa cum PSD a mai făcut în trecut. ”Ne aşteaptă un an în care vom mai trece prin câteva luni complicate înainte de a fi siguri că tot ceea ce era mai greu a fost depăşit, însă avem multe motive să credem că procesul de stabilizare a ţării se va consolida decisiv şi că România va reveni pe drumul spre normalitate”, afirmă liderul PSD.

”Încheiem azi un an dificil, în care ne-am asumat răspunderea guvernării într-un moment greu pentru România, aşa cum PSD a mai făcut în trecut. Am făcut asta pentru a putea lua rapid măsurile sociale juste mai ales pentru oamenii cu venituri mici, pentru ca ei să poate avea o minimă protecţie pe perioada iernii. Vom fi oneşti cu românii şi în 2022”, a transmis Ciolacu. 

Preşedintele PSD spune că ”ne aşteaptă un an în care vom mai trece prin câteva luni complicate înainte de a fi siguri că tot ceea ce era mai greu a fost depăşit, însă avem multe motive să credem că procesul de stabilizare a ţării se va consolida decisiv şi că România va reveni pe drumul spre normalitate”. 

”De aceea, văd în 2022 un an al speranţelor îndreptăţite. Speranţa că vom ieşi din pandemie solidari şi mai dispuşi la dialog, cu şcoli care să funcţioneze normal şi milioane de angajaţi mergând firesc la serviciu. Speranţa că vom putea să folosim inteligent toate resursele şi bogăţiile ţării pentru a avea mijloacele necesare să creştem nivelul de trai al românilor. Speranţa că ne putem revedea sănătoşi cu bunicii, părinţii, copiii sau nepoţii şi că ne vom regăsi oricând dorim cu toţi prietenii dragi”, spune liderul social-democrat.  

Ciolacu le urează românilor ”un 2022 în care visurile, speranţele şi planurile să li se îndeplinească întocmai”. 

”Vă doresc un an cu sănătate, prosperitate şi înţelegere, în care să ne gândim mereu cum să facem zilnic un pic de “mai bine” atât în vieţile noastre, cât şi în viaţa ţării. La mulţi ani tuturor românilor!”, mai scrie Marcel Ciolacu în mesaj. 

sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *