INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Mesaj emoționant al Primarului Dumitru Boroș pentru absolvenții de liceu

primarul Dumitru Boroș

Într-un mesaj adresat absolvenților de liceu, primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, îi îndeamnă pe tineri să își continue studiile, să revină acasă după finalizarea acestora și să contribuie la dezvoltarea orașului natal.

Cu ocazia începerii sesiunii de Bacalaureat, primarul Boroș le-a reamintit tinerilor despre importanța acestui examen, numindu-l un „examen al maturității” și o poartă către viitor. Mesajul său plin de căldură nu doar că încurajează tinerii să aspire la succes academic, ci și să își aducă contribuția în orașul care i-a format.

Primarul a subliniat tradiția locală a Bârladului de a da societății valori umane remarcabile și modele de urmat, îndemnându-i pe tineri să continue această tradiție. „Vă îndemn, așadar, să continuați această minunată tradiție locală și să deveniți și voi, într-o zi, un model de urmat,” a spus Boroș.

Un accent deosebit a fost pus pe recunoștința față de dascăli și profesori, care sunt considerați pietrele de temelie în formarea acestor viitori profesioniști. Primarul a exprimat speranța că, în ciuda obstacolelor care pot apărea pe drumul lor, tinerii vor reuși să își atingă obiectivele, învățând să aprecieze și să fie recunoscători pentru educația primită.

În încheiere, primarul Boroș și-a exprimat speranța că tinerii vor rămâne mândri de rădăcinile lor și că vor reuși în toate domeniile la care aspiră. „Vă țin pumnii, alături de cei care v-au îndrumat! Doresc să aveți parte numai de reușite, să fiți mândri de orașul natal și de voi înșivă! Multă baftă!” a concluzionat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *