INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

O campioană mondială din România își petrece sărbătorile de iarnă în spital: ”Mor de foame, nu mai pot”

Ana Porgras

Ana Porgras (28 de ani), campioană mondială la bârnă, își petrece sărbătorile de iarnă pe un pat de spital, de unde le-a transmis un mesaj fanilor săi.

În 2010, Ana Porgras a cucerit titlul mondial la bârnă pentru România, însă doi ani mai târziu s-a retras, la doar 18 ani, din cauza accidentărilor. A urmat o perioadă dificilă pentru ea, în care s-a luptat cu depresia, însă în cele din urmă a depășit-o, iar în prezent s-a reprofilat și este manichiuristă.

Ana Porgras, în spital de sărbători: ”Mor de foame, nu mai pot”

Problemele de sănătate nu o ocolesc pe Ana Porgras. Fosta gimnastă și-a petrecut Crăciunul în spital și le-a transmis un mesaj urmăritorilor prin intermediul rețelelor sociale, dar fără a preciza motivul pentru care a fost internată.

Am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot. Nu am mâncat pentru că nu am voie (explicație pentru hateri), nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a scris Ana Porgras pe contul său de Instagram.

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras uimea lumea sportului românesc în 2012, când alegea sa se retragă din activitatea competițională cu doar cinci luni înainte de startul JO de la Londra.

Era percepută drept o sportiva cu șanse la medalie la bârnă, dar și om important pentru a ajuta România în lupta pentru podiumul la echipe.

Campioana mondială la bârnă din 2010 s-a retras la doar 18 ani. “Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări, nu mai puteam sa merg înainte, sa o iau de la capăt”, mărturisea Ana Porgras în momentul retragerii.

Fac tot ce ţine de unghiuţe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă linişteşte”, a spus fosta gimnastă, pentru Ziare.com.

Năcută la Galaţi, Ana Porgras s-a stabilit în Braşov. „După ce m-am lăsat, o perioadă am fost pe acolo. Sora mea era deja în Braşov şi veneam în vizită tot timpul. Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Mi se pare cel mai frumos oraş din Romînia„, a mai spus Ana Porgras, pentru sursa citată.

sursa: Digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *