INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Oamenii au fost lăsați de izbeliște! Klaus Iohannis și Florin Cîțu, acuzați de Vlad Voiculescu pentru actuala situație

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că „oamenii au fost lăsați de izbeliște de statul român” iar deciziile luate de autorități au rezultat în „mii de morți care puteau fi evitate.”

Totodată, Voiculescu susține că „responsabilitatea merge mult mai adânc” iar vinovați nu sunt numai Klaus Iohannis și Florin Cîțu. Fostul ministru este de părere că multe persoane din instituțiile statului „ s-au considerat mai întâi subordonații lui Florin Cîțu și abia apoi lideri responsabili în domeniul lor.”

„In toata nebunia asta, ce mi se pare mai ingrozitor este senzatia asta ca oamenii au fost lasati de izbeliste de statul roman. Si cand spun de statul roman, nu mai spun de Klaus Iohannis si de Florin Citu. De data asta responsabilitatea merge mult mai adanc.

In momentul in care incidenta in Bucuresti era la un nivel care a tinut orase intregi din lumea civilizata in lockdown pentru saptamani intregi, proaspatul ales presedinte al PNL declara chiar de pe scena congresului „nu voi inchide mall-urile”.

Cand seful guvernului spunea asemenea enormitati si continua sa pozeze in campionul relaxarilor, NIMENI din statul roman nu si-a gasit curajul sa ii spuna ca greseste sau sa spuna public lucrurilor pe nume, asa cum o facea Andreea Moldovan la inceputul acestui an.

Nimeni din Departamentul pentru Situatii de Urgenta.
Nimeni din Ministerul Sanatatii.
Nimeni din Institutul National de Sanatate Publica (institutie teoretic apolitica cu peste 400 de angajati, experti!).
Nimeni din Directiile de Sanatate Publice din toata tara.
Nimeni”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Mii de morți care puteau fi evitate

De asemenea, acesta a scris că „numărăm deja mii de morți care puteau fi evitate”, după ce instituțiile statului „au preferat să tacă”.

„Multi din aceste institutii stiau foarte bine ce se va intampla dar au preferat sa taca. Sa nu supere. Toti acesti oameni destepti din institutiile statului care au in fisa postului protectia sanatatii si a vietii romanilor s-au considerat mai intai subordonatii lui Florin Citu si abia apoi lideri responsabili in domeniul lor.

Da, au fost pe placul lui Florin Citu. Nu au fost luati la ochi de Administratia Prezidentiala. Numaram insa deja mii de morti care puteau fi evitate. Oare a meritat?”, a completat fostul ministru.

sursa: Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *