INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Olimpiada Națională Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, a ajuns la final

Olimpiada Națională Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, a ajuns la final

Astăzi au fost premiați câștigătorii Olimpiadei Naționale Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, liceu, organizată la Vaslui.

Au fost evidențiați elevii cu punctajele cele mai mari atât la clasa a XI-a, cât și la clasa a XII-a. De asemenea, au fost acordate premii speciale pentru ingeniozitate tehnică și originalitate.

De asemenea, Primăria municipiului Vaslui a oferit premii de participare fiecărui elev prezent la etapa națională.

”Vă felicit pe toți pentru faptul că vă numărați printre cei mai buni, ajungând la faza națională. Mă bucur că ați petrecut câteva zile pline și plecați cu amintiri frumoase despre Vaslui, care voi dăinui peste timp. Vă dorim mult succes pe viitor și să faceți performanță în domeniu”, a declarat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Ne-am străduit să fim gazde ospitaliere.

La faza națională a Olimpiadei Naționale Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, au participat elevi și profesori îndrumători din județele Vaslui, Alba, Botoșani, Dolj, Galați, Maramureș, Olt, Sibiu, Suceava, Prahova, Satu Mare și Iași.

Organizatorii olimpiadei au fost Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și o serie de sponsori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *