INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Ploi și vijelii în toată ţară, începând de marţi / Cum va fi vremea?

Meteorologii anunță instabilitate atmosferică accentuată, cu ploi și vijelii, începând de marți de la prânz și până joi, în toată țara.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 8 iunie, ora 12:00 – 10 iunie, ora 23:00, vor fi perioade cu averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala în special în zonele de deal şi de munte, precum şi în sudul, centrul şi estul țării. De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25 – 50 l/mp

Meteorologii precizează că instabilitatea atmosferică va continua să fie accentuată până la sfârşitul acestei săptămâni.

Cum va fi vremea în București

Potrivit prognozei speciale pentru București, vremea va fi ușor instabilă. În special în cursul după-amiezelor și al serilor de marți, miercuri și joi (8, 9 și 10 iunie) vor fi perioade cu înnorări și averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime în Capitală vor fi de 24-26 de grade, iar cele minime de 13-15 grade.

sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24844177-ploi-vijelii-toata-tara-incepand-marti-cum-vremea-bucuresti.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *