INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Prefectul județului Vaslui, domnul Marcel Lăudatu, a primit vizita domnului Mircea Abrudean, secretar general adjunct al Guvernului României.

Ieri, 31.08.2021, prefectul județului Vaslui, domnul Marcel Lăudatu, a primit vizita domnului Mircea Abrudean, secretar general adjunct al Guvernului României.

Cu acest prilej a fost organizat un eveniment la care au fost invitați alături de subprefecții Mircea Gologan și Daniel Onofrei, președintele Consiliului Județean, domnul Dumitru Buzatu și primarii din județ.

Principalul subiect de discuții a fost Planul Național de Investiții, fiind prezentată metodologia de implementare, cu accent pe tipurile de investiții ce pot fi realizate prin acest program.

Un alt subiect de interes a fost cel privind modificarea legislației referitoare la achizițiile publice, unde s-a discutat despre simplificarea acesteia, precum și despre eliminarea prevederilor ce duc la întârzierea finalizării procesului.

În discuție a fost abordată și Legea energiei, un subiect de actualitate.

Pe parcursul discuțiilor, invitații evenimentului au avut intervenții în care au relatat problemele întâlnite în UAT-uri privind investițiile și au cerut lămuriri pe subiectele abordate.

sursa: Instituția Prefectului Județul Vaslui – FB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *