INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, alături de reprezentantele clubului Femina Vaslui

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, alături de reprezentantele clubului Femina Vaslui

O reprezentantă a Clubului Femina Vaslui a fost aniversată la vârsta de 89 de ani. Este vorba despre Crenguța Dima, fostă contabilă.

Crenguța Dima a avut parte de o viață tumultoasă. În copilărie, tatăl său, cofetar, a fost deținut politic, pentru faptul că a realizat un tort în forma coroanei regale, iar anul trecut i-a murit singura fiică, cele două nepoate alegând calea străinătății, astfel că în prezent nu are pe nimeni apropiat alături.

„Am ținut să fiu prezent la momentul aniversar, pentru a o felicita pe doamna Crenguța, care încearcă să alunge cenușiul din viața ei, prin participarea la activitățile clubului Femina. Din păcate, tot mai multe persoane în vârstă se trezesc singure, fără a fi cineva care să le spună măcar un bună ziua. Bătrânețea îți dă înțelepciune și tinerii de astăzi ar trebui să realizeze cât de important e să aibă un bătrân pe lângă ei și să nu-i marginalizeze social. Îi doresc multă sănătate și viață lungă doamnei Crenguța Dima”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, care i-a oferit aniversatei un coș cu flori.

Momentul a coincis cu împlinirea a 23 de ani de existență a clubului Femina, înființat din dorința ca femeile în vârstă să aibă un loc al lor, unde să se întâlnească și să desfășoare diferite activități social-culturale.

„Clubul Femina a existat la Vaslui aproape dintotdeauna, pentru că există femei în vârstă care doresc să socializeze. Din păcate, ne împuținăm pe zi ce trece, însă nu renunțăm la activitățile noastre. Profităm de fiecare zi de joi, pentru a ne întâlni și pentru a ne bucura de un moment special al nostru”, a spus Lori Decuseară, reprezentanta clubului Femina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *