INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Primăria Muntenii de Jos: Acțiuni concrete pentru persoanele cu dizabilități

Primăria Muntenii de Jos: Acțiuni concrete pentru persoanele cu dizabilități

Primăria Muntenii de Jos subliniază importanța solidarității comunitare și a serviciilor sociale în contextul unei comunități puternice. Direcția principală a acțiunii primarului, Domnul Lazăr Paul Iulian, este aceea de a oferi sprijin celor care au nevoie cel mai mult.

Încă de la începutul mandatului său, primarul a avut în vedere asigurarea fondurilor necesare pentru indemnizațiile lunare și salariile asistenților personali, în efortul de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizabilități. Astfel, Domnul Lazăr Paul Iulian a demonstrat angajamentul său sincer față de această cauză.

Mai mult decât atât, prin eforturile sale constante, două persoane cu grave probleme locomotorii, afectate de boală, au primit cărucioare din partea Fundației ”Portul Speranței”. Aceste dispozitive speciale sunt concepute pentru a spori mobilitatea și independența persoanelor aflate în dificultate, oferindu-le o șansă la o viață mai bună.

Acest pas reprezintă doar începutul în ceea ce privește sprijinul acordat de Primăria Muntenii de Jos celor cu dizabilități. Se așteaptă ca astfel de inițiative să continue și în viitor, plasând bunăstarea cetățenilor la baza oricăror acțiuni de dezvoltare urbană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *