INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Redobandeste zambetul de odinioara cu ajutorul unui implant dentar!

Zambetul este o expresie a bucuriei si increderii in sine, iar dintii joaca un rol crucial in conturarea acestuia. Din fericire, avansurile in domeniul stomatologiei permit inlocuirea dintilor lipsa prin intermediul unui implant dentar.

O astfel de procedura revolutionara ofera o solutie permanenta si naturala pentru restaurarea zambetului si functionalitatii dentare. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre beneficiile acestui tip de implant si, astfel, vei putea lua decizia potrivita pentru tine si sanatatea ta orala!

Ce este un implant dentar?

Implantul reprezinta o procedura chirurgicala menita sa inlocuiasca dintii lipsa. Mai exact, acesta presupune inserarea unui surub din titan, zirconiu sau un material similar in osul maxilar sau mandibular, care va functiona ca o radacina artificiala.

Pe acesta, va fi atasata o coroana dentara personalizata, care va fi similara ca aspect si functionalitate cu un dinte natural. Implantul ofera o solutie durabila si estetica pentru inlocuirea dintilor lipsa, redand zambetul si restaurand capacitatea de a mesteca si vorbi corespunzator.

Exista numeroase alte avantaje de care au parte cei care opteaza pentru un implant rapid! De exemplu, acesta imbunatateste aspectul estetic al zambetului si fetei, in timp ce ofera senzatia de dinti naturali. Efectul este reprezentat de o imbunatatire… vizibila a calitatii vietii sociale.

Se diferentiaza de restaurarile cu punti dentare traditionale prin faptul ca ajuta la slefuirea dintilor sanatosi. In acelasi timp, ofera confort sporit, prevenind aparitia leziunilor sau miscarile dintilor cauzate de protezele mobile.

Alte beneficii asociate cu un implant dentar includ disparitia defectelor de fonatie si recapatarea functiei masticatiei, ceea ce implica prevenirea problemelor gastrice.

Lasa-te pe mana specialistilor!

Exista mai multe clinici care te pot ajuta cu o astfel de procedura, insa este indicat sa colaborezi cu echipa de profesionisti, care au peste 14 ani de activitate in domeniu. Un exemplu din aceasta categorie este clinica stomatologica Dental Premier, una dintre primele clinici care au introdus in Romania sistemul Fast & Fixed, un implant care ofera rezultate excelente.

Aici vei intalni medici cu certificari internationale, printre care si cel de excelenta Sky Fast and Fixed by Bredent. Astfel, vei beneficia si tu de experienta vasta a acestora, care iti va oferi o lucrare complexa, durabila, functionala si estetica.

Toate aceste aspecte trebuie amintite pentru ca reusita unui implant dentar depinde, inainte de orice, de pregatirea si experienta medicului implantolog. Acestea fiind zise, nu trebuie neglijata nici importanta altor aspecte, precum tehnicile, materialele folosite si atentia la detalii.

Din fericire, toate aceste criterii sunt „bifate” in cadrul clinicii Dental Premier. Aici se folosesc doar implanturi de inalta calitate, care sunt 100% biocompatibile cu organismul uman. Aici, vei putea opta pentru unul dintre urmatoarele tipuri de implanturi rapide, care beneficiaza de incarcare imediata:

  • implant INNO;
  • implant Bredent;
  • implant Megagen;
  • implant Nobel Biocare;
  • implant subperiostal personalizat.

In cazul in care alegi un implant dentar cu incarcare rapida, trebuie sa stii ca acesta se poate incarca instantaneu, in cel mult 24 de ore, cu lucrari dentare sau coroane proviziorii fixe. Drept urmare, vei beneficia de dinti ficsi pe toata durata tratamentului, motiv pentru care stilul tau de viata nu va fi afectat.

Alege sa iti redobandesti zambetul de odinioara, iar increderea de sine va veni… de la sine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *