INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Vasluiul găzduiește Olimpiada Națională Aria Curriculara „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, liceu

Vasluiul găzduiește Olimpiada Națională Aria Curriculara „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, liceu

Ieri a debutat Olimpiada Națională Aria Curriculara „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, liceu.

Festivitatea de deschidere a avut loc în Amfiteatrul Liceului „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, la care au participat elevii calificați, alături de profesorii îndrumători din județele Vaslui, Alba, Botoșani, Dolj, Galați, Maramureș, Olt, Sibiu, Suceava, Prahova, Satu Mare și Iași.

Momentul artistic a fost oferit de Corala Fantasia, coordonată de profesorul Vasile Negură.

„Vă felicit că ați ajuns la faza națională. Indiferent de meserie, dacă o facem așa cum trebuie și o ducem la cel mai înalt nivel, în așa fel încât meseria să vorbească cu tine și tu cu ea, vei ajunge un om respectat, vei ajunge să poți să dezvolți mai departe, să inovezi lucruri, să-ți faci viața și societatea așa cum ți-o dorești. Bun venit la noi, acasă, pentru toți cei care au venit la această olimpiadă națională. Sper să vă simțiți bine, așa cum s-au simțit și colegii de la matematică. Împreună cu primăriile de municipii suntem partenerii Centrului de Excelență Județean și ai Inspectoratului Școlar Județean. Sper ca după acest concurs să rămâneți prieteni. E un rezultat de moment, dar ceea ce rămâne în urmă e ceea ce merge mai departe”, a declarat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Proba scrisă este programată sâmbătă, 27 aprilie, la Liceul „Ștefan Procopiu”, iar proba practică are loc luni, 29 aprilie, urmând ca în aceeași zi să fie organizată și festivitatea de premiere.

Olimpiada Națională Aria Curriculara „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, liceu, este organizată de Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și o serie de sponsori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *