INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

5 Motive sa alegi un gard din aluminiu pentru proprietatea ta

Nu esti sigur ce tip de gard sa alegi pentru imprejmuirea proprietatii tale? Noi iti sugeram sa alegi sa-ti instalezi un gard de aluminiu. De ce? Afla in randurile ce urmeaza!

​Gardurile din aluminiu sunt rezistente si durabile.

Indiferent unde ai de gand sa-ti pui gardul, acesta va fi expus pe tot parcursul vietii la capriciile vremii, dar si la factori externi care ii pot altera sau deteriora diferite parti.

Gardul din aluminiu este o solutie ideala si de durata. Robust si stabil, acest tip de gard are o rezistenta ridicata la vant de viteze de pana la 100 km/h si, de asemenea, la coroziune, pete, razele UV si ploaie.

​Gardurile din aluminiu au design modern.

Cand iti instalezi un gard, o faci cel mai probabil pentru ca vrei sa te protejezi pe tine, pe cei dragi, dar si sa-ti protejezi proprietatea impotriva intrusilor. Insa gardul poate fi, de asemenea, o modalitate de a-ti exprima stilul de viata si personalitatea, prin crearea unui spatiu unic, elegant si modern.

Aluminiul ofera diverse optiuni de culoare care sa te ajute sa-ti adaptezi gardul la casa sau le mediul sau. Finisajul placilor din aluminiu este deosebit de placut ochiului – atractiv si discret.

​Cu un gard din aluminiu iti creezi un spatiu confortabil, privat, care sa-ti reflecte gustul.

Trasatura care inclina adesea balanta in favoarea unui gard din aluminiu este… modularitatea acestuia. De fapt, spre deosebire de gardurile din PVC sau din beton, cele din aluminiu ofera multe optiuni de configurare, astfel incat sa poti fi cat mai creativ si sa-ti creezi un spatiu personalizat. In plus, gardurile din aluminiu se potrivesc tuturor tipurilor de teren, avand o inaltime reglabila.

​Gardurile din aluminiu sunt eco-friendly.

Aluminiul este 100% reciclabil, asa ca iti permite sa-ti instalezi ceva care iti place, minimizand impactul asupra mediului.

​Gardurile din aluminiu sunt usor de intretinut.

Datorita finisajului slefuit pe care il au, placile din aluminiu sunt mai rezistente la murdarie. Curatarea simpla, ocazionala, reda culoarea si aspectul original al placilor.

Iti recomandam sa speli placile cel putin o data pe an, ideal primavara, cu apa calda si sapun. Evita utilizarea unei perii de frecat, deoarece aceasta ar putea deteriora placile. In schimb, foloseste un burete pentru curatarea aluminiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *