INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

De ce ar trebui sa existe dozatoare cu apa plata la 19litri in caminele pentru seniori?

Desi poate parea greu de acceptat, mai ales pentru persoanele tinere sau aflate inca in putere, inclusiv din punct de vedere profesional, ciclul normal al vietii ne va aduce pe toti in stadiul in care nu vom mai reusi sa realizam tot ceea ce ne propunem si vom avea nevoie de ajutor sau macar supraveghere permanenta. Acesta este cazul seniorilor, care, dupa zeci de ani de munca si implicare in viata familiei si a comunitatii, trebuie sa se odihneasca si sa se bucure de ultimii ani sau chiar zeci de ani.

Caminele pentru seniori nu trebuie vazute drept locuri in care persoanele in varsta sunt duse pentru a nu mai reprezenta o corvoada pentru rudele lor mai tinere, ci spatii ideale in care acestea se pot simti in siguranta, profitand la maximum de o perioada paradoxala a vietii lor: una in care au foarte mult timp liber, insa din ce in ce mai putina forta si rabdare pentru a duce la indeplinire sarcinile zilnice sau planurile mai indelungate. Totusi, daca motivatia ramane la cote ridicate, nimic nu este imposibil, mai ales daca sprijinul, atat la propriu, cat si la figurat, este prezent din toate partile.

Una dintre numeroasele forme in care se poate materializa acest suport este reprezentata de montarea unor dozatoare cu apa plata la 19litri pe holurile stabilimentului. Citind articolul in continuare, vei afla care sunt beneficiile unui astfel de gest mic, insa care poate avea repercusiuni importante. De asemenea, iti vom dezvalui si de unde sa achizitionezi apa plata la 19litri de calitate superioara, la cel mai convenabil pret (in mod logic, cu cat marimea recipientului creste, cu atat pretul per litru scade). Fara alte introduceri, iata, pentru inceput, avantajele:

Hidratare. In primul rand, accesul la un dozator cu apa plata la 19litri le va permite seniorilor sa atinga nivelurile recomandate de apa bauta zilnic (2litri sau chiar mai mult), hidratandu-se astfel in mod corespunzator;

Sanatate. In al doilea rand, apa plata la 19litri precum cea de la H2On.ro este 100% microbiologic pura, netratata si premiata inclusiv la nivel international, calitatea sa fiind net superioara celei de la r robinet, spre exemplu;

Independenta. Nu in ultimul rand, faptul ca se vor putea deplasa pana la dozator si isi vor procura singuri cantitatea de apa de care au nevoie, in pahare de plastic de unica folosinta, va reprezenta un plus important pentru seniori, la capitole precum independenta si moral.

In ceea ce priveste locul de unde sa achizitionezi cele mai bune bidoane cu apa plata la 19litri, compania romaneasca sus-mentionata este alegerea ideala. H2On.ro comercializeaza atat marca proprie (distinsa cu Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022, ultima oara cu mentiunea 3 stele/punctaj maxim), la pretul de 23 de lei (1.21 lei per litru), cat si celebra apa alcalina AQUAVIA, cu un pH de 9.4, la pretul de 45 de lei (2.36 lei per litru). Mai mult decat atat, comenzile ajung in cel mai scurt timp, iar transportul este gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *