INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Accident rutier în Crucea Gării: 3 mașini au fost avariate

Accident în Crucea Gării: 3 mașini au fost avariate

În urmă cu câteva minute, un autoturism marca Golf V a avariat trei mașini care dădeau prioritate pietonilor ce traversau strada în Crucea Gării, pe sensul de mers Centru – Gară.

Din primele declarații ale martorilor, se pare că șoferița s-a izbit puternic în cea de-a treia mașină care acorda prioritate pietonilor, în urma impactului fiind avariate toate cele trei mașini oprite la trecerea de pietoni. Imediat după impact, șoferița a coborât din mașină, fiind în stare de panică. Aceasta a intrat în conflict cu șoferul mașinii din spatele acesteia, neimplicat în accident.

Pe scaunul din dreapta a autovehiculului care a provocat accidentul era un minor în vârstă de 7-8 ani, spun martorii evenimentului. Acesta a fost dat jos din mașină de către un trecător. Se pare că minorul era lovit în zona picioarelor în urma impactului. Atât mama, cât și minorul pasager au fost transportați de urgență la spital pentru investigații.

Doamna ce conducea mașina care a provocat accidentul susținea imediat după evenimentul rutier că nu i-au funcționat frânele. Martorii spun că este posibil ca aceasta să fi încurcat pedala de frână cu cea de accelerație.

Un echipaj al Poliției s-a deplasat imediat la locul accidentului, urmând să fie cercetate circumstanțele în care s-a provocat incidentul.

Revenim cu mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *