INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Accident: Șoferul de 23 ani al unui BMW și-a pierdut viața în Siliștea (Pungești). Senzorul ABS al mașinii nu funcționa!

Accident: Șoferul tânăr al unui BMW și-a pierdut viața în Siliștea (Pungești). Senzorul ABS al mașinii nu funcționa!

Un tânăr de 23 de ani din Siliștea (Pungești) și-a pierdut viața în urma unui accident auto în urmă cu mai puțin de 2 ore, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum.

Șoferul autoturismului marca BMW era cunoscut în localitate ca fiind un șofer căruia îi plăcea viteza. Tot viteza excesivă a fost cea care i-a adus sfârșitul.

Cum și-a pierdut viața tânărul din Siliștea?

Autovehiculul pe care-l conducea nu avea senzorul ABS funcțional, fapt constatat la fața locului de trecători. Urmele de frână au fost cele care au condus la această ipoteză.

Modulul de control ABS este o componentă importantă pentru fiecare autovehicul și este considerat ca fiind o componentă de salvare a mașinii. Atunci când acesta este dezactivat sau nu funcționează corect, autovehiculul este mult mai predispus la accidente. Hidroplanarea și deraparea devin mai frecvente atunci când frâna este acționată puternic.

Oniță, așa cum îi spuneau apropiații, a intrat într-o curbă din localitate cu viteză, moment în care mașina a derapat. Din dorința de a evita impactul cu alt participant la trafic, șoferul a tras brusc de volan, mașina marca BMW s-a întors pe asfalt și a intrat puternic într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, tânărul șofer și-a pierdut viața. Medicii de pe echipajul SMURD veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Oniță.

Dumnezeu să-l ierte!

Sursa foto: Radar Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *