INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Asociația Culturală Domisong – Victoria din Vaslui oferă copiilor un mediu sigur și distractiv pentru dezvoltarea lor educațională și artistică

Asociația Culturală Domisong - Victoria din Vaslui

Într-o lume în care dezvoltarea armonioasă a copiilor este esențială, educația, comunicarea, relaxarea și socializarea trebuie tratate cu maximă atenție. Pentru părinții care își doresc un mediu educațional de excepție pentru micuții lor, Asociația Culturală Domisong – Victoria din Vaslui se ridică la înălțimea așteptărilor.

Misiunea Asociația Culturală Domisong – Victoria este clară și nobilă: a oferi copiilor un spațiu în care să se simtă fericiți și în siguranță, promovând în același timp aprofundarea cunoștințelor academice și dezvoltarea personală. Programul AfterSchool Victoria nu este doar un simplu loc de petrecere a timpului liber după orele de școală, ci o veritabilă academie a cunoașterii și creativității.

Fie că este vorba despre activități didactice menite să consolideze și să extindă materia școlară, fie că ne referim la cursuri artistice precum cele de canto sau chitară, Asociația Culturală Domisong – Victoria vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor copiilor. Cursurile de engleză, pregătirea pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română, exerciții de dicție și public speaking sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le oferă acest program.

Și pentru că sănătatea și bunăstarea copiilor sunt pe primul loc, Asociația Culturală Domisong – Victoria asigură și servirea mesei, în timp ce serviciul de preluare a copiilor de la școală garantează siguranța și confortul lor.

Descoperă lumea fascinantă a Asociația Culturală Domisong – Victoria și oferă-le copiilor tăi oportunitatea de a se dezvolta armonios, într-un mediu prietenos și stimulativ. Investește în viitorul lor, alegând calitatea și profesionalismul.

Date de contact Asociația Culturală Domisong Victoria:

☎️ 0731 771 624

📍 1 Decembrie, nr.14, Vaslui, Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *