INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Agende personalizate – o idee pentru afacerea ta

agende personalizate

Detinerea unei afaceri a devenit destul de comuna in zilele noastre, iar fiecare antreprenor ce incearca sa o dezvolte intalneste dificultati, in unele cazuri, atunci cand doreste sa isi promoveze afacerea si sa o faca cat mai cunoscuta. O idee interesanta si buna de aplicat este aceea de a achizitiona agende personalizate cu logo-ul firmei sau cu numele acesteia, iar angajatii, partenerii de afaceri sau clientii fideli sa primeasca o agenda de acest timp, fapt ce va ajuta ca firma sa se faca mai cunoscuta. 

Totodata, memoria vizuala este cea care ajuta multe persoane sa retina foarte usor anumite informatii, de aceea, prin distribuirea unor agende personalizate o firma isi poate face brand-ul mult mai cunoscut. Chiar daca poate parea doar o poveste, cu siguranta, multi dintre voi ati retinut anumite informatii ce erau pe un fundal mai iesit din comun, un anumit logo, sau o anumita locatie ce avea numele scris intr-un fel mai interesant. Cum promovarea este una dintre cele mai importante etape din dezvoltarea unei afaceri, iar in perioada contemporana se pare ca este un factor ce cantareste mult in a-ti mentine business-ul in top, orice mijloc prin care-ti poti ridica afacerea pe cele mai inalte culmi trebuie luat in considerare. 

Organizarea in afacere cu ajutorul unor agende personalizate 

Tuturor angajatorilor le place ca angajatii pe care ii au sa fie organizati, sa isi cunoasca atributiile si sa nu uite sarcinile pe care le au de facut. Pentru ca o firma sa mearga ca pe roate, trebuie sa aiba atat un management bun, cat si angajati pe masura, care sa-si faca treaba in cel mai util si performant mod, dar asta implica si retinerea multor informatii. Asa cum memoria vizuala ajuta la a retine anumite informatii doar vazandu-le, totodata, momentul in care sunt scrise anumite notite, acestea raman mai bine intiparite in memoria celor ce le scriu. 

O idee buna de a implementa, intr-un mod indirect, o organizare mai buna intr-o companie, se poate concretriza si prin distribuirea unor agende personalizate, fapt ce ii va face pe angajati sa le utilizeze pentru a-si pune in ordine gandurile, ideile si sarcinile. Cei de la Tropeum vin cu o serie de agende personalizate, ce pot fi achizitionate de pe site-ul acestora intr-un mod util si rapid, iar modelele sunt variate, office sau clasice, de diferite marimi standard. Pe langa agendele interesante ce se gasesc pe site, pot fi comandate si seturi compuse din agende si pixuri, ce sunt foarte apreciate de catre clienti. 

Fie ca este vorba despre agende simple, sau despre un concept nou, unele dintre acestea avand chiar buzunare in care pot fi tinute carduri sau poate chiar carti de vizita, isi dovedesc utilitatea si starnesc interesul ibitorilor de agenda. Desi expresia “iubitori de agende” suna destul de interesant, aceasta este foarte adevarata deoarece sunt multe persoane ce sunt atrase de colectionarea acestora, de modele cat mai diferentiate si unice, iar personalizarea acestora poate face ca modele sa fie foarte ravnite si pretuite. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *