INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cu tigla metalica bilka poti avea acoperisul mult visat!

tigla metalica Bilka

Din dorinta de avea mai mult spatiu, intimitate, chiar si liniste, un numar foarte mare de persoane doresc sa-si construiasca o casa, insa  acest proces este unul destul de complex, cu multe etape, in care alegerile trebuie sa fie cele mai intelepte, din punctul de vedere al calitatii, al pretului, dar nu in ultimul rand al esteticii. Cum detaliile fac diferenta mereu, asa si in realizarea unei locuinte sau a unei cladiri, designul acoperisului este cel care poate da o infatisare deosebita, modelul ales reprezentand o piesa importanta atunci cand vine vorba de rezistenta, cat si atunci cand vine vorba de estetica, insa un alt aspect important este acela al spatiului.

Acoperisul poate fi unul din elementele cele mai costisitoare, dar si cel care poate pune in evidenta frumusetea unei cladiri sau a unei case, iar cand vine vorba de acesta, tigla metalica bilka este una dintre cele mai bune alegeri. Cu un design modern și de o calitatea superioara, tigla metalica se poate monta chiar si pe suprafete curbe sau foarte abrupte, ceea ce iti ofera oportunitatea de a da frau liber imaginatiei si de a opta pentru niste idei inedite, facand din acoperisul casei tale o adevarata opera de arta.

Tigla metalica Bilka – Siguranta casei tale

Mai mult decat atat, siguranta este unul dintre cei mai importanti factori pe care trebuie sa-l luam in considerare atunci cand ne gandim sa construim o locuinta. Durata de viata, etanseitatea, gradul ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului, reprezinta parametri ce fac ca tigla metalica sa ofere certitudinea alegerii corecte. Calitatea principala pe care o reflecta tigla metalica bilka este aceea a  duratei mare de viata, aceasta putand ajunge pana la 50-60 de ani, rezistand fenomenelor meteorologice nefavorabile, mucegaiului sau chiar razelor UV. In realizarea planului casei, implicit trebuie sa ne gandim la elementele de rezistenta ale acesteia, prin urmare si la modelul si materialele pentru constructia  acoperisului.

Cu o paleta bogata de culori si o gama larga de modele, tigla metalica imbina stilul clasic al tiglei traditionale cu o greutatea redusa si durabilitate crescuta, ceea ce implica o utilizare cat mai larga in randul constructiilor. O caracteristica importanta dupa care ne ghidam in demersul cumparari unui produs este aceea a pretului, bineinteles tinand cont si de calitate, de aceea tigla metalica bilka vine in sprijinul clientului cu cele mai bune produse la un pret cat mai avantajos. Faptul ca este mult mai usoara si se gaseste sub forma de coala, aceasta se poate manevra si monta mult mai simplu, factor ce reduce din costuri si din timpul de fixare.

Fie iti doresti o casa moderna sau una cu un stil mai vintage, tigla metalica bilka poate fi o alegere inedita in oricare dintre variante. Cu o multitudinea de modele ce se pot imbina perfect cu stilul casei tale, aceasta ocupa un loc in topul materialelor de constructii, avand unul dintre cele mai mici preturi si fiind una dintre cele mai longevive, ceea ce iti ofera garantia unui acoperis de vis pe o perioada lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *