INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Bârladul s-a clasat pe podium la Cupa României de Grappling Gi 2022

Bârladul s-a clasat pe podium pe Cupa României de Grappling Gi 2022

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022, Federația Română de Kempo a organizat Cupa României de Grappling Gi 2022. Evenimentul s-a desfășurat sub egida Ministerului Tineretului și Sportului în incinta Centrului Sportiv Apollo din București.

La această competiție au participat și doi sportivi din Bârlad, cunoscuți pentru rezultatele lor în lumea sportului de contact. Sasha Negrescu și Darius Negrescu, sportivii bârlădeni care au obținut împreună trei locuri I și un loc II la începutul lunii Octombrie la Brașov BJJ Open 2022, au impresionat prin evoluțiile lor și de această dată.

Sasha Negrescu și Darius Negrescu

Podium pentru Sasha și Darius Negrescu la Cupa României de Grappling Gi 2022!

Competiția organizată în capitală de Federația Română de Kempo a adunat un număr de 350 de sportivi de la 23 de cluburi care s-au întrecut în tehnică și forță. Evoluția sportivilor a fost urmărită și de cei 800 de spectatori prezenți în Centrul Sportiv Apollo din București.

Sasha Negrescu, bârlădeanul în vârstă de 10 ani a obținut locul I la categoria de vârstă 12-14 ani (45 kg), iar Darius Negrescu, sportivul de 12 ani a obținut locul II la categoria de vârstă 12-14 ani (40 kg).

Frații Negrescu, Sasha și Darius, sunt elevi la Școala Gimnazială ”Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad și se antrenează la clubul BPT Bârlad, afiliat la BPT România. Ambii se antrenează în Sala de fitness Absolut Fit din Bârlad, acolo unde funcționează clubul sportiv BPT Bârlad afiliat la BPT România, sub atenta supraveghere a antrenorilor Marius Cordaș și Ionuț Broștic.

Felicitări sportivilor, antrenorilor și părinților! Mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *