INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Darius și Sasha Negrescu, campionii Bârladului la Brazilian Jiu-Jitsu

Darius-Negrescu-si-Sasha-Negrescu-BPT-Barlad

Sportivii clubului BPT Bârlad, club afiliat la BPT România, impresionează la fiecare participare la competițiile de Brazilian Jiu-Jitsu din țară. Darius Negrescu și Sasha Negrescu, frații antrenați de Ionuț Broștic și Marius Cordas au un viitor strălucit în sportul de contact.

Tinerii campioni ai Bârladului practică Brazilian Jiu-Jitsu din 2018. În ultimul an, cei doi s-au antrenat la clubul BPT Bârlad situat în incinta sălii de fitness Absolut Fit Bârlad.

Darius-Negrescu-si-Sasha-Negrescu-BPT-Barlad

Darius și Sasha Negrescu, pe podium la Brașov BJJ Open 2022

Ultima competiție la care sportivii bârlădeni au participat s-a desfășurat la Brașov. Brașov BJJ Open 2022 a avut loc în data de 09 Octombrie 2022, competiție găzduită în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu”, Colibași, Brașov. Clubul sportiv BPT Bârlad a participat la această competiție cu frații Negrescu.

Competiția organizată în inima Munților Carpați a strâns un număr impresionant de 410 sportivi din cadrul a 30 de cluburi din țară și de peste hotare.

Darius Negrescu, în vârstă de 12 ani, a obținut următoarele rezultate în cadrul competiției Brașov BJJ Open 2022:

  • Locul I la categoria de vârstă 11-12 ani – 40,3 kg – centura galbenă
  • Locul I la categoria de vârstă 13-14 ani – 44,3 kg – centura galbenă

Fratele mai mic, Sasha Negrescu, în vârstă de 10 ani, a înregistrat următoarele rezultate în cadrul aceleași competiții:

  • Locul I la categoria de vârstă 11-12 ani- 44,3 kg – centura galbenă
  • Locul III la categoria de vârstă 13-14 ani – 44,3 kg – centura galbenă

Juniorii bârlădeni, pe primul loc și la ADCC România Open 2022

ADCC România Open 2022, o altă competiție importantă din sportul de contact a fost organizată în capitală pe 28 August 2022. Peste 600 de sportivi din cadrul a 45 de cluburi și-au măsurat forțele și tehnica de luptă în cadrul acestei competiții.

Darius Negrescu (12 ani) și Sasha Negrescu (10 ani) au obținut cele mai bune rezultate și în capitală.

Darius Negrescu a obținut locul I la categoria de vârstă 11-14 ani, Intermediate, 40 kg, iar Sasha Negrescu s-a clasat pe primul loc la categoria de vârstă 11-14 ani, Beginner, 45 kg.

Cu multă ambiție și pasiune pentru sport, Darius și Sasha se pregătesc în acest moment de o următoare provocare. Cupa României Grappling din cadrul Federației Române de Kempo este următoarea lor țintă. Competiția va avea loc în data de 05 Noiembrie 2022, la București.

Le ținem pumnii sportivilor noștri și le dorim mult succes!

One thought on “Darius și Sasha Negrescu, campionii Bârladului la Brazilian Jiu-Jitsu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *