INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

BIDFF – Bucharest International Dance Film Festival, singura manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans

BIDFF - Bucharest International Dance Film Festival, singura manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans

BIDFF – Bucharest International Dance Film Festival, singura manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans, anunță deschiderea sesiunii de înscrieri pentru secțiunile competiționale de scurtmetraje ale celei de-a opta ediții, care va avea loc între 8 -11 septembrie 2022, la București.

Datele limită la care se pot trimite aplicațiile sunt: 24 iunie (normal) și 15 iulie (târziu).

La BIDFF 2022 pot fi înscrise scurtmetraje de dans live action sau animație (ficțiune, documentar sau experimental), produse în ultimii doi ani, care nu depășesc 20 de minute și au o calitate minimă Full HD (1080p). Secțiunea competițională a BIDFF este dedicată exclusiv scurtmetrajelor și este organizată în două secțiuni: Competiția Internațională și Competiția Națională.

Cineaștii pot înscrie maximum 2 filme în competiție. Toți cei interesați sunt rugați să verifice taxele aferente categoriei și termenele limită înainte de a transmite aplicația. Aplicanții vor primi răspunsul referitor la selecția filmului înscris până în jurul datei de 1 august 2022.

BIDFF recunoaște excelența, noutatea și discursul artistic curajos și oferă premii în valoare totală de 1500 de euro pentru „Cel mai bun film internațional” și „Cel mai bun film românesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *