INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Tinerii vasluieni petrec în această seară la Clubul Pescarilor!

Club Bliss Vaslui - Hawaii Party

După o lungă perioadă de inactivitate în zona petrecerilor de noapte, Clubul Pescarilor își deschide din nou porțile pentru tinerii dornici de distracție. În această seară, începând cu orele 21:00, staff-ul de la Club Bliss organizează în locația din Zona Industrială petrecerea care poartă numele ”Hawaii Party”.

Cei dornici de petrecere sunt sfătuiți de organizatori să poarte o ținută în tema evenimentului. Organizatorii ne-au mărturisit că au pregătit o mulțime de surprize pentru cei prezenți la eveniment.

Petrecerea în aer liber este organizată de echipa de la Club Bliss, locația din centrul orașului în care sunt organizate petreceri în fiecare seară de weekend. Colaborarea dintre Clubul Pescarilor și Club Bliss își propune să ofere tinerilor o altfel de petrecere de vară, cu băuturi preparate cu multă atenție de barmani, muzică de toate genurile și mult bun gust.

Tinerii dornici de distracție sunt așteptați la Clubul Pescarilor (Zona Industrială Vaslui) începând cu orele 21:00. Prețul de acces este de 30 lei/persoană. Rezervări: 0726.543.920.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *