INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Cauți peleți de vânzare? Îi găseșți la Tomibena cu livrare oriunde pe teritoriul României!

Peletii sunt la mare căutare în rândul românilor care vor să își încălzească locuințele folosindu-se de o alternativă ecologică. De ce? Grație avantajelor pe care le prezintă, comparativ cu alți combustibili din aceeași gamă, dar și pentru prețul vizibil mai accesibil.

Tomibena este un cunoscut furnizor de peleți din rumeguș de rășinoase de la care poți cumpăra la un preț competitiv. Peleții îți vor fi livrați direct acasă și nu contează în ce capăt al țării locuiești. Citește rândurile ce urmează pentru a află și mai multe informații despre peleții din rumeguș de rășinoase.

Încălzire ecologică? Posibilă cu peleții din rumeguș de rășinoase de la Tomibena!

Peleții sunt un combustibil ecologic folosit la încălzirea locuințelor. Aceștia sunt perfecți pentru șeminee, centrale termice, dar și sobe. De ce sunt ecologici? Pentru că sunt obținuți prin procese nonchimice.

Mai exact, peleții sunt obținuți prin uscarea și presarea rumegușului cu ajutorul unor mașinării cu tehnologii moderne de prelucrare. Acestea garantează și calitatea aparte a acestora.

În goana ta după peleti de vanzare cu siguranță vei descoperi tot felul de tipuri. Atenție la umiditatea acestora! Ca și în cazul lemnului, o ardere bună înseamnă o umiditate scăzută. Umiditatea peleților din rumeguș de rășinoase de la Tomibena este de 8-10%.

Mai mult decât atât, pentru a-ți da seama de cât de ecologici sunt peleții din rumeguș de rășinoase, trebuie să știi că aceștia nu emană o cantitate mare de fum de pe urma arderii. Același lucru se poate spune și despre cenușa care va fi de cantități infime. O poți folosi ca îngrășământ pentru flori și plante cu încredere!

Detalii tehnice despre peleții din rumeguș de rășinoase de la Tomibena

Peleții pe care îi vei descoperi dacă accesezi tomibena.ro au un diametru de 6 mm, o lungime între 20 și 45 de mm și sunt un produs austriac ce corespunde normelor austriece M 7153, respectiv DIN plus 51731. Calitatea și puritatea lor este tot timpul verificată.

Cât despre greutate, peleții au 650 kg/m ster (0,65 kg/L). Atunci când ajung la umiditatea de 8-10%, puterea lor calorică este de 4200 kcal/kg = 4.9 kWh/kg.

Pentru mai multe informații, poți lua oricând legătura cu personalul Tomibena. Ai toate datele de contact necesare pe tomibena.ro.

Peleții din rumeguș de rășinoase pot înlocui cu brio alți combustibili fosili!

Dacă te-ai săturat de prețul prea mare al gazului, peleții sunt opțiunea perfectă pentru tine. Ei pot înlocui cu ușurință gazul natural, petrolul, lemnele de foc, dar și cărbunii. În plus de asta, sunt cu mult mai prietenoși cu mediul. Emisiile de dioxid de carbon de pe urma arderii sunt infime, deci sănătatea ta și a familiei tale nu va fi pusă în pericol.

Tomibena vine cu o super ofertă în întâmpinarea ta. Dacă folosești cinci saci dintr-un palet și nu ești mulțumit de calitatea peleților, poți face retur fără să plătești nimic.

Accesează tomibena.ro și achiziționează chiar acum peleți din rumeguș de rășinoase de calitate superioară!

One thought on “Cauți peleți de vânzare? Îi găseșți la Tomibena cu livrare oriunde pe teritoriul României!

  1. De ce este asa secret în privința prețului. Prețul se face pentru fiecare client? Care este criteriul de selecție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *