INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Conferință regională dedicată Unităților pentru Achiziții Centralizate

Conferință regională dedicată Unităților pentru Achiziții Centralizate

Sala de ședințe a Centrului pentru Resurse și Afaceri Vaslui a fost astăzi gazda conferinței regionale dedicată Unităților pentru Achiziții Centralizate (UCA), organizată de ANAP cu suportul Băncii Europene de Investiții și al Consiliului Județean Vaslui.

Conferința de la Vaslui continuă seria evenimentelor pentru popularizarea și creșterea gradului de conștientizare a beneficiilor UCA la nivel local, în cadrul proiectului SIPOCA 625 „Sprijin în implementarea SNAP prin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante”.

„Vă mulțumesc că ați răspuns invitației noastre. Sunt lucruri foarte importante. Nu toți avem competența necesară să rezolvăm anumite situații la cel mai înalt grad, dar asta nu înseamnă că nu putem învăța. Învățăm cu toții și, mai mult, poate ăsta e cel mai important lucru, să ne elimine frica în luarea deciziilor. Foarte mulți ne împiedicăm de frica consecințelor. Cerem părerea la 100 de autorități și poate ne lămurește cineva și poate cineva își asumă responsabilitatea soluției pe care o dăm. Cu toții acolo unde suntem trebuie să fim responsabili și să avem capacitatea necesară de a oferi soluția cea mai bună și poate că această întâlnire vă va ajuta să faceți lucrul acesta”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

La întâlnire a fost prezentă Iuliana Feclistov, Președintele ANAP, care a remarcat interesul autorităților contractante cu privire la folosirea achizițiilor centralizate.

Consiliul Județean Vaslui a fost reprezentat și de vicepreședintele Ciprian Trifan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *