INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, prezent la Topul Județean al Firmelor

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, prezent la Topul Județean al Firmelor

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, a participat la Topul Judeţean al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui şi care a adunat zeci de oameni de afaceri din judeţ, directori de deconcentrate şi aleşi locali.

Întâlnirea a fost un bun prilej de evidenţiere a excelenţei în afaceri, iar cei care au luat cuvântul au remarcat performanţele obţinute de o serie de oameni de afaceri în domeniile în care activează.

La rândul său, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a vorbit despre competiția inegală în care se află capitalul românesc în raport cu cel străin.

„Dincolo de activitatea empatică, vorbim aici despre un eveniment foarte important. Aveți o situație complicată și foarte grea. Dumneavoastră sunteți capitalul românesc, care este periferic. De aceea o duceți cel mai greu din întreaga economie. Capitalul românesc are și cele mai slabe șanse a unei rezolvări legislative coerente, care ni se par de bun simț, pentru a fi în competiție cu celelalte capitaluri străine, care au puteri mari și domină piața economică actuală. În multe campanii am fost întrebat ce a fost cel mai greu lucru din toată activitatea de 30 de ani. Cel mai greu lucru a fost să nu mi se urce de tot la cap. Cred că acest aspect îi trebuie capitalului românesc: seriozitate, multă muncă, pentru a nu i se urca micului capitalist la cap, să creadă că e puternic și poate face orice. Trebuie să fiți foarte atenți. Vă felicit și vă doresc mult succes”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *