INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a participat la Adunarea Eparhială

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a participat la Adunarea Eparhială

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a participat sâmbăta, 4 februarie, la Adunarea Eparhială a Episcopiei Hușilor.

Acesta a mulțumit, cu acest prilej, pentru buna colaborare cu Episcopia Hușilor și a asigurat Adunarea Eparhială de întreaga susținere a proiectelor pe care Episcopia Hușilor le promovează.

„Și în 2022, Consiliul Județean Vaslui s-a dovedit un partener responsabil al Episcopiei Hușilor. Împreună am derulat diferite parteneriate și am susținut o serie de proiecte sociale și culturale comune. Instituțional, am oferit sprijin financiar prin programul județean de finanțare nerambursabilă mai multor proiecte derulate de o serie biserici și mănăstiri din județ. Am avut și avem în vedere modernizarea căilor de acces către mănăstirile din județ, care au fost incluse într-o rută turistică. Asigurăm că și în acest an vom susține toate proiectele care au în vedere dinamizarea vieții social-culturale și ecumenice din județ”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Preasfinția Sa Ignatie, Episcopul Hușilor, a făcut aprecieri asupra activității desfășurate în toate sectoarele de activitate și a adresat mulțumiri membrilor adunărilor Eparhiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *