INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Felicitări, Palatului Copiilor Vaslui pentru rezultatele obținute la Campionatul Național de automodele!

Felicitări, Palatului Copiilor Vaslui pentru rezultatele obținute la Campionatul Național de automodele

Echipajul de automodele de la Palatul Copiilor Vaslui s-a întors cu rezultate mulțumitoare de la ultima etapă a Campionatului Național de automodelism, care a avut loc la Târgu Lăpuș, județul Maramureș, în perioada 1-3 septembrie.

Profesorul Constantin Olaru a participat la concurs cu echipa a doua, formată din Matei Leică și Luca Obreja. Cei doi au reușit să obțină un loc 2 și două locuri 3 pe echipe, plus un loc 3 la individual.

„A fost un concurs dificil, cu echipaje puternice. Practic, la această ultimă etapă au participat cele mai bune echipaje din țară. Diferența s-a făcut la mașini. Nu am dispus de cele mai bune modele existente la acest moment, unele având vechime de 20 de ani. Cu toate acestea, rezultatele sunt mulțumitoare, spre bine. Felicit cei doi concurenți pentru evoluțiile din concurs”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul Copiilor Vaslui.

Etapa de Campionat Național de la Târgu Lăpuș a avut loc la clasele 1/10 short course 2WD și 4WD, precum și la clasele 1/8 Buggy și Truggy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *