INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Frații Negrescu din Bârlad, medaliați la Campionatul Național de Ju-Jitsu

Frații Negrescu din Bârlad, medaliați la Campionatul Național de Ju-Jitsu

Darius Negrescu și Sasha Negrescu, sportivii care reușesc să aducă Bârladul pe podiumul celor mai importante competiții de Ju-Jitsu, au reușit să obțină cele mai importante medalii la secțiunea NE-WAZA pentru categoria de vârstă U14.

În perioada 17 Februarie 2023 – 19 Februarie 2023 se desfășoară Campionatul Național de Ju-Jitsu (JJIF) ediția 2023. Competiția are loc în Sala Polivalentă ”Chauncey Hardy” din Giurgiu, organizatorii fiind Federația Română de Arte Marțiale – FRAM și Ministerul Sportului.

Fiind una dintre cele mai importante competiții de arte marțiale, sportivii din întreaga țară s-au adunat să-și demonstreze abilitățile la secțiunile Duo, Show, Fighting și Ne-Waza. 26 de cluburi din țară au adus în sala din Giurgiu 717 participanți.

Darius și Sasha, din nou pe podium

Cei doi frați campioni din Bârlad nu puteau să lipsească de la o competiție de asemenea anvergură. Cunoscuți în rândul pasionaților de Ju-Jitsu, Darius și Sasha se antrenează la BPT Bârlad din cadrul Sălii Absolut Fit Bârlad sub atenta îndrumare a antrenorilor Marius Cordas și Răzvan Ramboi.

În data de 17 Februarie 2023 s-a desfășurat competiția la secțiunea NE-WAZA pentru sportivii U14 și U16. La aceste categorii, Darius și Sasha Negrescu au obținut următoarele rezultate:

  • DARIUS NEGRESCU (12 ani) – locul I – 42 kg, Ne-Waza U14
  • SASHA NEGRESCU (11 ani) – locul II – 46 kg, Ne-Waza U14

Campionii Bârladului la Ju-Jitsu sunt elevi la Școala Gimnazială ”Episcop Iacov Antonovici” nr. 8 din Bârlad și reușesc să obțină rezultate excelente atât la învățătură, cât și la competițiile sportive.

Cei doi sportivi vor reprezenta Bârladul și weekend-ul viitor la alte două competiții

Darius și Sasha nu au foarte mult timp la dispoziție să se bucure de reușita de la Campionatul Național de Ju-Jitsu. Cei doi frați au revenit la antrenamente la BPT Bârlad imediat după competiția din Giurgiu.

Darius și Sasha se pregătesc pentru competițiile din weekend-ul viitor de la Brăila. Pe 25 Februarie va avea loc Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu cu GI pentru copii și juniori. A doua zi, pe 26 Februarie, cei doi frați vor lupta în cadrul Cupei Danubius Brazilian Jiu Jitsu ediția a IX-a.

Îi felicităm pe cei doi campioni pentru rezultatele obținute și le ținem pumnii pentru următoarele confruntări de la Brăila!

One thought on “Frații Negrescu din Bârlad, medaliați la Campionatul Național de Ju-Jitsu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *