INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Reușită remarcabilă pentru sportul bârlădean! Darius Negrescu, campion național la Brazilian Jiu Jitsu și campion național la Ju Jitsu Ne-Waza

Reușită incredibilă pentru sportul bârlădean! Darius Negrescu, campion național la Brazilian Jiu Jitsu

Astăzi, 25 Februarie 2022, a avut loc Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu cu GI pentru copii și juniori, ediția 2023. Competiția din cadrul Federației Române de Arte Marțiale s-a desfășurat la Brăila, în Sala Polivalentă ”Danubius”. Evenimentul sportiv a fost susținut de Ministerul Sportului.

Cei mai buni copii și juniori și-au demonstrat calitățile la toate categoriile de vârstă și greutate în competiția de la Brăila. Printre sportivi s-au remarcat bârlădenii Darius Negrescu și Sasha Negrescu, tinerii care au impresionat prin evoluțiile lor în urmă cu o săptămână la Campionatul Național de Ju-Jitsu (JJIF) la secțiunea NE-WAZA.

Darius Negrescu, de două ori campion național în doar o săptămână!

La această competiție, Darius Negrescu a reușit performanța de a ieși din nou campion național în cadrul Federației Române de Arte Marțiale pe ramura Brazilian Jiu Jitsu, după ce acum o săptămână ieșise campion național în cadrul aceleași federații pe ramura Ju-Jitsu, proba de Ne-Waza.

Rezultatele fraților Negrescu la Campionatul Național de BJJ

  • DARIUS NEGRESCU (12 ani) – locul I și tricoul de campion național – categoria BOYS GI/YELLOW/ORANGE/GREEN/BĂIEȚI 12-13 ANI – 41 KG
  • SASHA NEGRESCU (11 ani) – locul III – categoria BOYS GI/YELLOW/ORANGE/GREEN/BĂIEȚI 12-13 ANI – 45 KG

Cei doi frați sunt elevi la Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad și se antrenează la clubul BPT Bârlad ce își desfășoară antrenamentele în cadrul Sălii de Fitness Absolut Fit Bârlad și îi au ca antrenori pe Marius Cordaș și Razvan Rîmboi.

La competiția organizată în Brăila au participat aproximativ 300 de sportivi de la 20 de cluburi din țară.

Cei doi sportivi bârlădeni se pregătesc pentru o competiție foarte importantă și puternică ce va avea loc la București pe 25 Martie 2022 – Campionatul Naţional de Submission (copii, juniori, seniori) – Sala Apollo, Bucureşti. Competiția se va desfășura în cadrul Federației Române de Kempo, sub egida Ministerului Sportului.

Susține sportivii bârlădeni!

Performanțele sportive realizate de frații Negrescu sunt greu de atins și merită toată aprecierea și susținerea noastră. Campionii bârlădeni s-au clasat constant pe podium, la toate competițiile la care au participat, iar realizările sunt posibile doar în urma unor antrenamente intense și multă pasiune.

Pentru a susține parcursul incredibil al celor doi sportivi încurajăm societățile comerciale și pasionații de sport de contact să se alături demersului lor a deveni cei mai buni!

Dacă doriți să-i sponsorizați pe cei doi tineri, nu ezitați să ne scrieți pe adresa redacției: contact@infovaslui.ro.

One thought on “Reușită remarcabilă pentru sportul bârlădean! Darius Negrescu, campion național la Brazilian Jiu Jitsu și campion național la Ju Jitsu Ne-Waza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *