INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

George Simion, luat la întrebări. Este George Simion homosexual? Este bătăuș? Vezi răspunsurile!

AUR - George Simion

George Simion, co-președintele AUR a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KanalD. Așa cum este specificul emisiunii, întrebările au fost din domenii cât mai variate și au avut scopul de lămuri toate discuțiile care au apărut despre George Simion în presă.

La cei 35 de ani ai săi, George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României si este liderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Încă din studenție, George Simion s-a remarcat ca ultras, activist civic și militant pentru Unirea Republicii Moldova cu România. A fost de trei ori expulzat de autoritățile moldovenești și are interdicție în statul vecin până în anul 2023.

Odată cu aniversarea celor 35 de ani, de anul acesta, George Simion a stârnit valuri de controverse, după ce a organizat, în plină pandemie, o petrecere cu de 100 de invitați, presă locală menționând că la acest eveniment nu s-a respectat nicio regulă de distanțare. Mai mult, George Simion a votat împotriva introducerii certificatului verde și ulterior, la începutul lunii octombrie, partidul AUR s-a implicat puternic în demonstrațiile împotriva restricțiilor și vaccinării.

”Nu suntem împotriva violenței…”, este parte din răspunsul politicianului George Simion la una dintre întrebările pe care jurnalista Denise Rifai i le va adresa în ediția de duminică a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

”Aveți conștiința împăcată când vedeți numărul morților de Covid?”, ”Sunteți bătăuș?”, ”Ce ați avut de câștigat din hărțuirea lui Ion Iliescu?”, ”Vă place scandalul?”, ”V-ați făcut campanie electorală în biserici?”, ”Credeți că femeile sunt inferioare barbaților?”, “Cine conduce AUR cu adevărat?”, ”A meritat să vindeți casa pentru a intra în politică?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *