INFO Vaslui

Ziar Vaslui | Știri Vaslui

Începând de ieri, mii de copii din toată țara au început să facă sport cu Proiectul Hercules

Începând de ieri, mii de copii din toată țara au început să facă sport cu Proiectul Hercules

48 de discipline și 360 de programe sportive și peste 160 de antrenori dedicați, cu experiență și pasiune, vă invită să descoperiți cât de frumos este sportul!

Așteptăm toți copiii, pentru a transforma împreună vacanțele școlare în vacanțe pline de sport și distracție! Pentru a vă convinge, vă prezentăm ziua de ieri în imagini, într-o selecție a celor mai frumoase fotografii primite de la direcțiile județene prin care Ministerul Sportului derulează Proiectul Hercules.

Fotografii: Direcțiile Județene de Sport Brașov, Brăila, București, Călărași, Caraș Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Iași

În perioada 25 iulie – 19 august, Ministerul Sportului lansează Proiectul Hercules, un program destinat atragerii copiilor către sport, care va oferi elevilor cu vârste între 6 și 14 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline sportive, pe durata vacanțelor școlare.

Pentru această primă ediție a proiectului, care va fi dezvoltat și permanentizat pe durata vacanțelor școlare, 32 de direcții județene, precum și Direcția pentru Sport a Municipiului București, sunt implicate cu toate resursele pe care le dețin, în dorința de a deprinde copiii cu practicarea sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *